Rörligt innehåll för alla plattformar

 

Drakflygaren Produktion startades 2012 av Johanna Liljegren och Karolina Jonason. Grundtanken med  produktionsbolaget var att ha roligt på jobbet, ta över världen och producera grymt bra rörligt innehåll för alla plattformar.

I dag sitter tre personer i Drakflygarens Advisory Board. Det är Gunilla Nilars, en demonproducent från SVT som ligger bakom de flesta underhållningsprogram som gått på SVT. Musikredaktören Hanna Eklöf jobbar med många av de stora underhållningsprogrammen på SVT och TV4. Joakim Francke kommer från säljsidan på SF Media och Aller Media.

” För Drakflygaren är det viktigt att ha ett stabilt bollplank för idéer och personer som kan komplettera med ett annat tänk och flera synvinklar.
Det gör vårt Advisory Board”
–  Johanna Liljegren 

Både Karolina och Johanna är i grunden journalister och har båda arbetat på SVT under flera år, Karolina i 13 och Johanna i 7 år. Karolina arbetade som journalist på SVT Nyheter och johanna som projektledare/producent på SVT Nöje. Både med fokus online.

Ingen är expert på sociala medier eftersom det hela tiden förändras. Därför jobbar vi kontinuerligt med att utveckla format och innehåll för att inte hamna efter. Ett tydligt case på det är vår produktion I huvudet på Sven Melander.

Vill du se vad vi gör just nu och hur vi jobbar? Följ oss på Facebook, Drakteve (youtube) och Instagram.