vi

Om Drakflygaren

Drakflygaren är ett produktionsbolag med lång erfarenhet av rörligt innehåll för alla plattformar. Vi producerar bland annat TV-program, företagsfilm och YouTube-serier och vi brinner för alla de nya plattformarna. Framtidens TV.

Vi kan hjälpa dig och ditt företag med att lägga upp strategin för hur ni ska jobba med rörligt innehåll på era sociala medier. Vi håller kurser och inspirationsföreläsningar om hur du bygger en fungerande Facebooksida, YouTube-kanal och Instagram-konto.

Nära och engagerade kundrelationer gör att produkten skräddarsys genom uppdraget. Har du som företag en idé eller tanke, då gör vi allt för att visualisera den. Oavsett plattform hjälper vi våra kunder att skapa innehåll som speglar vilka de är och vad de vill säga. Vår styrka är att kunna visualisera ditt budskap på ett personligt sätt utan att tumma på innehåll eller kvalitét.

Ingen är expert på sociala medier eftersom det hela tiden förändras. Därför jobbar vi kontinuerligt med att utveckla format och innehåll för att inte hamna efter. Ett tydligt case på det är vår produktion I huvudet på Sven Melander.

Vill du se vad vi gör just nu och hur vi jobbar? Följ oss på Facebook.