Skräddarsydda föreläsningar

Att bygga upp företagets sociala medier kräver en långsiktig och fungerande strategi. Tilltal, frekvens och val av plattform är viktiga beslut. Vi erbjuder både skräddarsydda och inspirerande föreläsningar om hur ditt företag kan tänka och bygga sina plattformar på ett trovärdigt sätt.

Föreläsning på SR 2017

 

FÖRELÄSNING
Så stärker du ditt varumärke

Hur man ska arbeta med sociala medier kan se väldigt olika ut beroende på företag och verksamhet. Därför är det viktigt att man anpassar sina kanaler efter målgrupp, behov och syfte. Hur ska tilltalet vara? Hur bemöter vi våra följare? Rörligt material eller bara stillbilder och text? Vilken kanal ska göra vad? Kan vi producera allt innehåll själva?

Det finns många olika punkter att fundera på. Därför skräddarsyr vi kurser utifrån just era behov, mål och visioner. Också kunskapsnivån för kursen sätts utifrån era befintliga kunskaper och erfarenheter som ni har i dag.

 

INSPIRATIONSFÖRELÄSNING
Så byggdes Sven Melander på sociala medier

Sven Melander gick från ett begynnande pensionärsliv i Svängsta till att bli en av Sveriges största Facebook och YouTube- profiler, med miljonklick på sina inlägg och nästan 140.000 följare. Hur gick den resan till och vilka strategier ligger bakom succén?

I den här föreläsningen får publiken ta del av historien och resan bakom skådespelaren Sven Melanders Facebooksida och Youtubekanal: I huvudet på Sven Melander

Föreläsningen fungerar som en inspirationskälla och bjuder på underhållning, skratt, inspiration och konkreta tips på hur man själv kan tänka kring sina sociala plattformar, både privat eller som företag.

Kontakta oss så skräddarsyr vi en föreläsning som passar just ditt företag och era behov.