Föreläsningar & kurser

Skräddarsydda kurser och föreläsningar

Att bygga upp företagets sociala medier kräver en långsiktig och fungerande strategi. Tilltal, frekvens och val av plattform är viktiga beslut. Vi erbjuder kurser och föreläsningar i hur ditt företag kan tänka och bygga sina plattformar på ett trovärdigt sätt.

Föreläsning på SR 2017

OLIKA BEHOV

Hur man ska arbeta med sociala medier kan se väldigt olika ut beroende på företag och verksamhet. Därför är det viktigt att man anpassar sina kanaler efter målgrupp, behov och syfte. Hur ska tilltalet vara? Hur bemöter vi våra följare? Rörligt material eller bara stillbilder och text? Vilken kanal ska göra vad? Kan vi producera allt innehåll själva?

Det finns många olika punkter att fundera på. Därför skräddarsyr vi kurser utifrån just era behov, mål och visioner. Också kunskapsnivån för kursen sätts utifrån era befintliga kunskaper och erfarenheter som ni har i dag.

FÖRELÄSNINGAR

Vi håller även inspirationsföreläsningar om hur vi själva arbeta med och byggde upp Facebooksidan I huvudet på Sven Melander och visa konkreta exempel, strategier och arbete med innehållet.

Kontakta oss redan i dag så kan vi skräddarsy en kurs eller en föreläsning som passar just ditt företag.