TV & dokumentärt

TV & Online
Efter lång erfarenhet från TV och med utveckling av livesändningar för online i samband med stora live-format har vi bred kunskap i hur man knyter ihop plattformar och tänker strategiskt kring publicering och innehåll.

TV-program: Allsång på Skansen, Melodifestivalen, Dansbandskampen, Guldbaggen, Wild Kids, SVT Nyheter, Bolibompa, Ana Gina Show, Trädgårdstoppen, Kjelles Smakresa.

Dokumentärt
Vi älskar människor och deras olikheter och följer gärna personer med udda intressen eller starka historier.

Per Gillbrand, även kallad Turbopelle, var en svensk motoringenjör känd över hela världen för sina tekniska lösningar. Han var med bakom flera av svensk bilindustris största innovationer som Volvos B18 och Saabs turbo.

Den första stora utomhusshowen någonsin genomförd på Grönland, vid colonial harbor i Nuuk. Vi fick äran att följa med på resan och avsluta projektet med en timmes dokumentär som visades på Bio Rio i Stockholm.

Vi fick det ärofyllda uppdraget av ROKS att producera och redigera en kortare och längre informationsdokumentär om tjejjourernas engagemang och arbete i Sverige. Se informationsdokumentären här.

I den här kortfilmen möter du Klas Brink och hans fantastisk intresse för amerikanska bilar. En av de många passionerade människor som vi har träffat på vägen.