Advisory Board

Hanna Eklöf och Joakim Francke stärker upp Drakflygaren Produktions Advisory Board.

Hannas kompetens är både lång och bred inom TV och online produktioner. Under de senaste åren har Hanna Eklöf jobbat mest som musikredaktör för produktioner som Let´s dance, Moraeus med flera, Så mycket Bättre, Idrottsgalan, Cancergalan, mfl.
– Jag ser så mycket fram emot att följa Drakflygarens vindlande resa och vilken ädel uppgift att få vara en liten del av deras vindkraft. Drakflygarna är en kreativ orkan som kan blåsa liv i de mest oväntade & spännande historierna, säger Hanna.

Joakim Francke stärker upp bolaget med sin kompetens inom försäljning och kommersiellt tänkande. Idag är Joakim Francke VD på Live Companion och har tidigare haft ledande positioner för flera mediehus samt som försäljningschef på SF Media och Aller Media.

Sedan tidigare sitter demonproducenten Gunilla Nilars i produktionsbolagets Advisory Board. Gunilla är en tung medlem som kan bidra med sin långa erfarenhet kring hur man tänker innehåll för en bred publik. Gunilla har haft ett finger med i de flesta tv-produktioner sedan 60-talet och fick Kristallens Hederspris 2014.

– För Drakflygaren är det viktigt att ha ett stabilt bollplank för idéer och personer som kan komplettera med ett annat tänk och flera synvinklar. Gunillas råd har för oss varit extremt viktiga längst vägen och nu kompletterar vi med Hanna och Joakim. Det känns otroligt roligt för oss att ha med dem som rådgivare i olika frågor, säger Johanna Liljegren, producent och delägare i Drakflygaren produktion.